Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/4153
Назва: Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки
Інші назви: Determination of physico-chemical properties of quality of pitted green olives
Определение физико-химических показателей качества оливок зеленых без косточки
Автори: Копанцева, Лариса Миколаївна
Коваленко, Євген Олексійович
Kopantseva, L.
Kovalenko, Y.
Копанцева, Лариса Николаевна
Коваленко, Евгений Алексеевич
Ключові слова: активна кислотність
масова частка хлоридів
метод осадження
active acidity
mass fraction of chlorides
method of sedimentation
активная кислотность
массовая доля хлоридов
метод осаждения
Дата публікації: 16-бер-2016
Видавець: Полтавский університет економіки і торгівлі
Бібліографічний опис: Копанцева Л. М. Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки / Л. М. Копанцева, Є. О. Коваленко // «Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів» : Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. –16–18 березня 2016. – Полтава, 2016. – С. 237–238.
Короткий огляд (реферат): На ринку України представлений широкий асортимент імпортних маслин консервованих. Країни-виробники виготовляють їх за власними стандартами, які не завжди відповідають вітчизняним. Тому необхідно перевіряти якість маслин, їхню безпечність для споживачів, адже цей корисний продукт споживають різні верстви населення, в тому числі вагітні жінки та молодь.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/4153
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kopantseva_Vyznachennya_pokaznykiv_olyvok_zelenykh.pdf433,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.