Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5110
Назва: Спосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожнини
Автори: Лобань, Галина Андріївна
Ганчо, Ольга Валеріївна
Череда, Вікторія Володимирівна
Дата публікації: 2011
Видавець: Державна служба інтелектуальної власності України, ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
Бібліографічний опис: Патент № 62889 Україна МПК C12N 1/02 (2006.01). Спосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожнини / Лобань Г.А., Ганчо О.В., Череда В.В. заявник і патентовласник Лобань Г.А., Ганчо О.В., Череда В.В.– № u201015697; заявл. 27.12.2010; опубл. 26.09.2011, Бюл. № 18.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожнини, що включає внесення 1 мл досліджувального матеріалу у певному розведенні в стерильну чашку Петрі, заливання 10-12 мл розтопленого і охолодженого до 45 °С поживного середовища, швидке їх перемішування, застигання на горизонтальній поверхні, який відрізняється тим, що досліджувальним матеріалом є ясенна або ротова рідина, слина, вміст пародонтальних кишень тощо, як поживне середовище використовують цукровий м'ясо-пептонний агар, культивування здійснюється 48-72 години, враховуються колонії мікроорганізмів, що виросли вглибині середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5110
Розташовується у зібраннях:Патенти
Інтелектуальна власність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pat spice view anaer.pdf143,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.