Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/6886
Назва: Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла
Інші назви: Determination of physicochemical and microbiological indicators of the quality of butter
Определение физико-химических и микробиологических показателей качества сливочного масла
Автори: Іващенко, Олена Дмитрівна
Копанцева, Лариса Миколаївна
Ярова, Анастасія Петрівна
Ivaschenko, O.
Kopantseva, L.
Yarova, A.
Иващенко, Елена Дмитриевна
Копанцева, Лариса Николаевна
Яровая, Анастасия Петровна
Ключові слова: масло
кислотність
вміст жиру
вміст кухонної солі
butter
acidity
fat content
salt content
масло
кислотность
содержание жира
содержание поваренной соли
Дата публікації: 18-бер-2014
Бібліографічний опис: Іващенко О. Д. Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла / О. Д. Іващенко, Л. М. Копанцева, А. П. Ярова // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали І міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, Полтава, 18–20 березня, 2014. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 180–183.
Короткий огляд (реферат): Зараз на прилавках наших магазинів багато фальсифікованих продуктів. А вершкове масло, як відомо, широко вживане у нашому суспільстві. Даний продукт містить багато корисних речовин, які потрібні людям різного віку. Тому, дослідження з якості вершкового масла важливі є нагальною проблемою, адже перш за все споживачі повинні купувати якісний продукт і не хвилюватися за своє здоров’я.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/6886
Розташовується у зібраннях:Наукові праці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivashchenko_Doslidzhennya_yakosti_masla.pdf375,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.